Çilekli Cheesecake - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Şubat 2019 Çarşamba

Çilekli Cheesecake

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





CILEKLI CHEASCAKE🍓🍓🍓
🍓Tabanı icin🍓
2 paket Burçak bisküvi
100 gr tereyağı
🍓Kremasi icin🍓
600 gr labne
200 gr süt kreması
3 yumurta 
6 yemek kaşığı şeker
2.5 yemek kaşığı nişasta .
🍓Çilek sosu icin🍓
Yarım kg çilek (daha fazla da kullanabilirsiniz )
2 yemek kaşığı nişasta 
Yarım su bardağı şeker .
Ilk önce tabanı için bisküvileri robotta çekip erittigimiz tereyağı ile iyice karistiriyoruz.etrafina kalın bir şekilde Aliminyum folyo sardigimiz kelepçeli kalibimiza döküp sıkıştırarak iyice bastiriyoruz ve yarım saat buzdolabında dinlendiriyoruz. 
Kreması için once labne ve sekeri cirpiyoruz sonra krema ve nisastayi ekleyip karistiriyoruz ve en son yumurtaları tek tek kırıp iyice karistirip diğerini kiriyoruz ve karistiriyoruz.ve dinlendirdigimiz kalbimiza kremayi döküp önceden ısıtılmış ve bir kapla altına şu koyduğumuz 170 derece fırında yaklaşık bir saat pisiriyoruz.pisirirken firinin kapagini acmiyoruz.kenarlari altın sarısı olana kadar pisirelim.firina şu koymamizin sebebi buhar olmasi ve chescakenin catlamamasi.pisince fırını kapatıp kapağını yarım açıyoruz ve soğuyana kadar chescakeyi çıkarmiyoruz. 
Çilek sosu için çiçekleri robottan geçirip tencereye alıp nişasta ve şeker koyup karistiriyoruz.ocagin üstüne alıp kıvam alana kadar pisiriyoruz.
Soguyan cheascake in üstüne ılık sosumuzu döküp buz dolabın a koyuyouz ve mutlaka bir gece beklemesi gerekiyo.istediginiz gibi susuleyebilirsiniz.
✔Kesinlikle catlamayan ve cok lezzetli garanti bi tarif deneyen herkesin çok beğendiği bi tarif.
AFİYET OLSUNmutfaginuru'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments