Soğan Kebabı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

27 Şubat 2019 Çarşamba

Soğan Kebabı

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar





SOĞAN KEBABI
15 adet küçük soğan
1 adet domates
3 adet yeşil biber
250 gr kıyma
Tuz
Karabiber
Pulbiber
1 yemek kaşığı sıvı yağ
Sosu için
2 yemek kaşığı sıvı yağ
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı domates salcasi
1 su bardağı su
Tuz
Karabiber
Kekik
Soğanlarımizi temizleyip ortadan dikine yariyoruz.ve kıyma için tüm malzemeleri karıştırıp Soğanların içine dolduruyoruz ve fırın kabına diziyoruz.orta kısmına domates ve yeşil biber leri doğrayıp koyuyoruz.
Sosu için tüm malzemeleri karistirip soganlarimizin uzerine gezdirerek dokuyoruz.ve yağlı kağıdi ıslatıp suyunu sıkıp fırın kabimizin üstü kapanacak şekilde seriyoruz ki hem buharlaşma olsun hemde hemen üst kısmı yanmasin.ve önceden ısıtılmış 200-250 derece de yaklaşık bir saate yakın pisiriyoruz.sonra üzerindeki yağlı kağıdı alıp tekrar fırına koyarsanız üzeri de kızarmış olur.
AFİYET OLSUNmutfaginuru'na tesekkurler.



Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments