Sponsorlu Bağlantılar
20 Dakikada Nefis Milföy Baklava
40 KATA RAKİP MİLFÖY BAKLAVA
Önemli Bilgiler Püf Noktalar ❗
✔Baklavanizi Fırında çekişe çekişe pismesini sağlayın, baktinizki çok çabuk kızarıyor lütfen Fırın derecesini Düşürüp 40/45 dakika pişirin. Ara katlar ve Tabani iyi pişmiş olsun 👍
✔İsterseniz 1 kat tabana arasına ceviz 1 katta üzerine kapatıp yapabilirsiniz daha ince oluyor.
✔Sıcak Tereyağ üzerine gezdirilicek.
✔Firindan cikan Baklavaniz 3/ 4 dakika soguduktan sonra Soğuk Şerbeti dökün.
✔Yapımı kolay Lezzeti Şahane olan Pratik bir Tariftir.
✔Yapıcak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun 🌷
BUYRUN MALZEMELER⤵
🔹6 adet Milföy yaprağı
🔹yarım çay bardağı Eritilmiş sicak Tereyağ
🔹yarım su bardağı Ceviz
Şerbeti :
🔹2 su bardağı Şeker
🔹2 su bardağı Su
🔹çeyrek limon
🔹Şerbeti 5 dakika kaynatılıp soğumaya bırakılır.
Pişme Suresi :
🔹Önceden ısınmış alt üst ayarda 200° fırında 40/45 dakika pisicek (lütfen dikkat edin çabuk kızarıyor ise fırın derecenizi azaltıp uzun süre pişmesine zaman verin)
Kolay Gelsin🌷 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments