Sponsorlu Bağlantılar
Mozaik Pasta
MALZEMELER;
1 kutu krema (200)
2 paket sütlü çikolata (80 gr lık 2 paket)
1 paket petibör bisküvi
1 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı tereyağı
1 çay bardağı fınfık, fıstık veya ceviz tercih size kalmış
ÜZERİ İÇİN:
çikolata ve fındıl fıstık hindistancevizi
HAZIRLANIŞI:
Kremayı tencereye boşaltın ocağa koyun krema kaynama noktasına getirip, fokurdamadan ocağı kapatın.Doğranmış çikolatayı ilave edip, karıştırın.Kakaoyu ilave edin ve karıştırmaya devam edin tereyağınıda ekleyip, tekrar karıştırın. Bisküvileri elimizle parçalayıp, ekliyoruz son olarak iri kıyılmış fındık, fıstık veya ceviz tercih size kalmış ilave edip, karıştırıyoruz.Harcımızı buzdolabında 20 dk kıvam alması için dinlendirip, yağlı kağıdın üzerine alın ve elinizle uzun piramit şekli verdikten sonra buzlukta bir kaç saat bekletip, bir parmak aralıklarla dilimleyin ve benmari usulü eritilmiş çikolataya batırıp, dilediğiniz gibi süsleyin. 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments