Hatay Tava☄
250 gr kuzu kuşbaşı
250 gr dana kuşbaşı
5 tane orta boy patetes
6 tane yesil biber
4 tane kırmızı biber
Sosu için
1 tatli kaşığı sarımsak tozu
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatli kaşığı tuz
1 cay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı su
1 çay kaşığı kimyon
Tüm malzemeler yuvarlak şekilde doğranır. Ardından sos malzemeler bir kasede çırpılır. Fırın tepsiye sebzeler alınır ve sostan her yerine gelecek şekilde gezdirilir. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişmeye bırakır. Afiyet olsun :)'e tesekkurler.
250 gr kuzu kuşbaşı
250 gr dana kuşbaşı
5 tane orta boy patetes
6 tane yesil biber
4 tane kırmızı biber
Sponsorlu Bağlantılar
2 tane sogan Sosu için
1 tatli kaşığı sarımsak tozu
1 yemek kaşığı domates salçası
1 tatli kaşığı tuz
1 cay bardağı sıvı yağ
Yarım çay bardağı su
1 çay kaşığı kimyon
Tüm malzemeler yuvarlak şekilde doğranır. Ardından sos malzemeler bir kasede çırpılır. Fırın tepsiye sebzeler alınır ve sostan her yerine gelecek şekilde gezdirilir. Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında pişmeye bırakır. Afiyet olsun :)'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments