ŞEKERPARE
Yarım kg un
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı irmik
2 adet yumurta
2 paket kabartma tozu
300 gr margarin
—ŞERBETİ—
700 ml su 700 gr şeker
Yarım limon
—YAPILIŞI—
BÜTÜN MALZEMELERİ HAMUR HALİNE GETİRİN VE OVAL ŞEKİLİ VERİP TEPSİLERİNİZE DİZİN YUVARLAK YAPARSANIZ ÜZERİ̇NE FINDIK VEYA FISTIK BATIRABİLİRSİNİZ. ÜZERİNE FIRÇA YARDIMI İLE YUMURTA SÜRÜP PİŞİREBİLİRSİNİZ.
ŞERBET VE ŞEKERPARELER İKİSİDE SICAK OLACAK ŞERBETLENİRKEN.
115 derecede 13 dakika 175 derecede 15 dakika kadar pişirilir. 'e tesekkurler.
Yarım kg un
1 su bardağı pudra şekeri
1 su bardağı irmik
2 adet yumurta
2 paket kabartma tozu
Sponsorlu Bağlantılar
1 paket vanilya 300 gr margarin
—ŞERBETİ—
700 ml su 700 gr şeker
Yarım limon
—YAPILIŞI—
BÜTÜN MALZEMELERİ HAMUR HALİNE GETİRİN VE OVAL ŞEKİLİ VERİP TEPSİLERİNİZE DİZİN YUVARLAK YAPARSANIZ ÜZERİ̇NE FINDIK VEYA FISTIK BATIRABİLİRSİNİZ. ÜZERİNE FIRÇA YARDIMI İLE YUMURTA SÜRÜP PİŞİREBİLİRSİNİZ.
ŞERBET VE ŞEKERPARELER İKİSİDE SICAK OLACAK ŞERBETLENİRKEN.
115 derecede 13 dakika 175 derecede 15 dakika kadar pişirilir. 'e tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments