YAĞSIZ REVANİ TATLISI - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

5 Kasım 2019 Salı

YAĞSIZ REVANİ TATLISI

Sponsorlu Bağlantılar
 YAĞSIZ REVANİ TATLISI
Tariflerin sayfanıza ulaşması için beğeni ve emojide olsa yorum yapınız lütfen ‼️ canlarr
Malzemeler 🍃3 adet yumurta
🍂1 su bardağı şeker (200ml)
🍃1 su bardağı yoğurt 🍂1 su bardağı +1 yemek kaşığı irmik
🍂1 su bardağı un
Sponsorlu Bağlantılar
🍃1 limon kabuğu rendesi
🍃1 hamur kabartma tozu
🌼Şerbeti için 🍂2.5 su bardağı su 🍃2 su bardağı şeker
🍂1/2 damla limon suyu
🌼Üzeri için 🍃 badem






YAPILIŞI önce çırpma kabında yumurta ve şekeri köpürünceye kadar çırpıyoruz ardından yoğurdu koyup çırpıyoruz irmiği ve kabartma tozu eklediğimiz ununu ilave ediyoruz en son limon kabuğunuda koyup yuvarlak borcam tepsiyi fırça ile yağlayıp REVANİ hamurunu döküp üzerine bademleri dizip 170 derece fırında üzeri kızarana kadar 25/30 dakika pişiriyoruz
Tencereye şekeri ve suyu koyup kaynamaya alıyoruz göz göz olmaya başlayınca bir iki damla limon suyu koyup ateşten alıyoruz not : (tatlımızda ılık şerbette soğuğa yakın ılık olacak )şerbetledikten sonra 2 saat dinlendirip servis edebilirsinizhayatmutfagm'a tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments