Antep Fıstıklı Kesme Un Kurabiyesi - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

15 Aralık 2019 Pazar

Antep Fıstıklı Kesme Un Kurabiyesi

Sponsorlu Bağlantılar
 Antep Fıstıklı Kesme Un Kurabiyesi
125 gr. tereyağ,yaım çay bardagı sıvıyağ ,2 yemek kaşığı nişasta ,1 paket vanilya,alabildigi kadar un,
bütün malzemeleri karıştırıp,şekil verip 200 derece ısıttığımız fırında 10 dakika pişiriyoruz.
Daha sonra kurabiyelere aşağıdaki uygulamayı yapıyoruz.  
Yapılışı:

Sponsorlu Bağlantılar





Küçük bir tepsi un kurabiyesi
1 çay bardağı pudra şekeri
1 çay bardağı çekilmis Antep fistigi.




Kurabiyelerimizi bir kapta elimizle iyice ufalıyoruz,çok fazla işleme gerek kalmadan un gibi oluyorlar zaten.
Pudra sekerini ve Antep fıstığını ilave edip iyice yoğuruyoruz.
1-1,5 parmak kalınlığında olacak şekilde bir tepsiye yahut borcama yayıp iyice bastıralım.
1-2 saat buzdolabında dinlendirip,istenilen şekilde dilimleyerek servis edelim.mihribanemir'e tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments