Yağda Kızartmadan Fırında Buzluk İçin Karnıyarıklık Patlıcan - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

18 Eylül 2022 Pazar

Yağda Kızartmadan Fırında Buzluk İçin Karnıyarıklık Patlıcan

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar

 




BAŞINDA BEKLEMEK YOK, KIZARTMA DERDİ YOK BUNALMAK YORULMAK YOOOK

Normalde bütün halde kızartmaya kalksak 1 su bardağı yağ ile 1 kg zar zor kızartırken bu şekilde 1 su bardağı yağ ile 3 kg patlıcan rahat oldu
Birde hakiki zeytinyağlı yaptım ben ohh mis oldu mis
Patlıcanlar yıkanır kurulanır ve alacalı soyulur. Hızlı hareket edilir adla suya tuzlu suya konulmaz.sünger gibi zaten asla suya koymam su çektirmem...

 

 


 

Bir kaba 1 bardak yağ konulur soyulmuş patlıcanlar içinde döndürülüp tepsiye dizilir. 8-10 tane hızlıca soyup yağlayıp bu şekilde kararmadan hepsini bitirdim. 250-300 yani en yüksek derece önceden ısıtılmış fırında yumuşayana kadar kontrollü olarak biraz pişiriyoruz

 

 

 

 

Soğuduktan sonra buzdolabı poşetlerine pay ediyoruz.Çıkarınca çözüldükten sonra karnını yarıp iç harç koyup normal karnıyarık gibi pişiriyoruz
Öyle kolaylık ki anlatamam deneyecek olanlara şimdiden kolay gelsin neslinin_mutfagi_‘na tesekkurler.





Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments