5 DAKİKADA MUZLU KURABİYE
Sponsorlu Bağlantılar
1 paket toz muzlu puding1 su bardağı sıvı yağ
Aldığı kadar un(2.5 su bardağından biraz fazla)
İSTEĞE GÖRE ÜZERİ İÇİN
Benmari usulü eritilmiş çikolata
Pudra şekeri
Fındık içi
HAZIRLANIŞI
Puding ve sıvı yağ yoğurma kabına alınıp, aldığı kadar unla yoğurulur. İstenildiği gibi şekillendirilip önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 17 dakika pişirilir(bu süre fırından fırına değişebilir). Tepside Soğutulup İstenildiği gibi süsleyerek afiyetle tüketilir.Ben yuvarladıktan sonra tepsiye dizdim ve oklavanın ucuyla çukurlar oluşturup pişirdim. Soğuduktan sonra kenarlara pudra şekeri serpiştirip, benmari usulü eritilmiş çikolatayla çukurları doldurdum ve fındık yerleştirip servis ettim. Siz nasıl arzu ederseniz o şekilde kurabiyelerinizi hazırlayabilirsiniz. Farklı pudinglerlede yapabilirsiniz. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun🤗 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments