Köstebek pasta❤️
Malzemeler
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
3 su bardağı un
Kabartma tozu
Vanilya
Kreması için
3 su bardağı süt
Yarım çay bardağı un
Yarım çay bardağı nişasta
1 çay bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
Vanilya
Kremşanti
Hazırlanışı
Keki hazırlayalım şeker ve yumurtayı güzelce çırpıp yağ ve sütü ekleyelim karıştıralım tüm kuru malzemeleri ilave edip karıştıralım yağlı kağıt serdiğimiz dikdörtgen fırın tepsisine döküp 170 derece fırında 20-30 dakika kdr pişirelim bu arada muhallebiyi yapalım isterseniz muhallebi yapmayıp 2 paket kremşantiye doğranmış çikolata parçaları ekleyerekte kullanabilirsiniz ben muhallebi yapmayı tercih ettim daha çok seviyorum muhallebi için gerekli malzemeleri kremşanti ve vanilya hariç ocağa alıp kaynayana kadar karıştırarak pişirelim kıvam alınca ocaktan çalıp vanilya ekleyip karıştıralım üzerine hava almayacak şeklinde buzdolabıpoşeti serip soğutalım soğuyunca kremşanti ekleyip mikserle pürüzsüz bi kıvam alana kadar çırpalım soğuyan kekimizden bardak yardımıyla daireler kesip çıkaralım kalan kek parçalarını robottan geçirip küçültelim kek dilimlerinin üzerine çilek koyup çileğin etrafını muhallebiyle kubbe şeklinde kapatalım bunun için sıkma torbası kullanabilirsiniz muhallebinin üzerinide robottan geçirdiğimiz kek parçalarıyla kaplayalım dolapta dinlendirip servis edelim❤️'a tesekkurler.
Malzemeler
3 yumurta
1 su bardağı şeker
1 su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
Sponsorlu Bağlantılar
3 yemek kaşığı kakao3 su bardağı un
Kabartma tozu
Vanilya
Kreması için
3 su bardağı süt
Yarım çay bardağı un
Yarım çay bardağı nişasta
1 çay bardağı şeker
1 adet yumurta sarısı
Vanilya
Kremşanti
Hazırlanışı
Keki hazırlayalım şeker ve yumurtayı güzelce çırpıp yağ ve sütü ekleyelim karıştıralım tüm kuru malzemeleri ilave edip karıştıralım yağlı kağıt serdiğimiz dikdörtgen fırın tepsisine döküp 170 derece fırında 20-30 dakika kdr pişirelim bu arada muhallebiyi yapalım isterseniz muhallebi yapmayıp 2 paket kremşantiye doğranmış çikolata parçaları ekleyerekte kullanabilirsiniz ben muhallebi yapmayı tercih ettim daha çok seviyorum muhallebi için gerekli malzemeleri kremşanti ve vanilya hariç ocağa alıp kaynayana kadar karıştırarak pişirelim kıvam alınca ocaktan çalıp vanilya ekleyip karıştıralım üzerine hava almayacak şeklinde buzdolabıpoşeti serip soğutalım soğuyunca kremşanti ekleyip mikserle pürüzsüz bi kıvam alana kadar çırpalım soğuyan kekimizden bardak yardımıyla daireler kesip çıkaralım kalan kek parçalarını robottan geçirip küçültelim kek dilimlerinin üzerine çilek koyup çileğin etrafını muhallebiyle kubbe şeklinde kapatalım bunun için sıkma torbası kullanabilirsiniz muhallebinin üzerinide robottan geçirdiğimiz kek parçalarıyla kaplayalım dolapta dinlendirip servis edelim❤️'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments