Sponsorlu Bağlantılar
KARAMELLİ ETİMEK TATLISI
Faydalı Bilgiler :
➡Kremaniz akışkan bir kıvamda olmalı, pişirme esnasında baktinizki çok koyu bir kıvam aldı hemen Süt takviyesi yaparak açabilirsiniz hiç sorun değildir.
Buyrun Malzemeler:
Kullandığım ölçüler
➡250 ml su bardağı
➡125 ml çay bardağı
2 Paket Tatlı Etimek
Şerbeti :
▪2 su bardağı Şeker
▪2,5 su bardağı Sıcak su (soğuk suda karamel çok fazla sıçrayabilir )
Sütlü Kremasi :
▪6 su bardağı Süt
▪1 su bardağından 2 cm eksik Şeker (isteğe bağlı olarak artırabilirsiniz )
▪1 çay bardağı Un
▪1 çay bardağı Nişasta (Mısır veya Bugday)
▪50 gr Tereyağ
▪1 paket Vanilya
Üzerine Serpmek icin:
▪2 yemek kaşığı Hindistancevizi
Kolay Gelsin 🌷 'ya tesekkurler.
Faydalı Bilgiler :
➡Kremaniz akışkan bir kıvamda olmalı, pişirme esnasında baktinizki çok koyu bir kıvam aldı hemen Süt takviyesi yaparak açabilirsiniz hiç sorun değildir.
Buyrun Malzemeler:
Kullandığım ölçüler
➡250 ml su bardağı
➡125 ml çay bardağı
2 Paket Tatlı Etimek
Şerbeti :
▪2 su bardağı Şeker
▪2,5 su bardağı Sıcak su (soğuk suda karamel çok fazla sıçrayabilir )
Sütlü Kremasi :
▪6 su bardağı Süt
▪1 su bardağından 2 cm eksik Şeker (isteğe bağlı olarak artırabilirsiniz )
▪1 çay bardağı Un
▪1 çay bardağı Nişasta (Mısır veya Bugday)
▪50 gr Tereyağ
▪1 paket Vanilya
Üzerine Serpmek icin:
▪2 yemek kaşığı Hindistancevizi
Kolay Gelsin 🌷 'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments