KATIYAĞSIZ UN KURABİYESİ
Malzemeler
1 su bardağı sıvıyağ
Bir su bardağının 3 de 2 si oranında pudra şekeri
1 su bardağı tam buğday unu
2 su bardağı normal beyaz un
HAZIRLANIŞI
Sıvıyağ ve şekeri el çırpıcısı ile karıştırıp önce 2 bardak unu ekleyin daha sonra üçüncü bardağı azar azar ekleyip hamura yedirin yumuşak bir hamur olacak Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika kadar fazla kızartmadan pişirin. 'a tesekkurler.
Malzemeler
1 su bardağı sıvıyağ
Bir su bardağının 3 de 2 si oranında pudra şekeri
1 su bardağı tam buğday unu
2 su bardağı normal beyaz un
Sponsorlu Bağlantılar
İçinde vanilya, kabartma tozu yokHAZIRLANIŞI
Sıvıyağ ve şekeri el çırpıcısı ile karıştırıp önce 2 bardak unu ekleyin daha sonra üçüncü bardağı azar azar ekleyip hamura yedirin yumuşak bir hamur olacak Ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın önceden ısıtılmış 180 derecelik fırında 20-25 dakika kadar fazla kızartmadan pişirin. 'a tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments