ÇAVDARUNLU KÖY EKMEĞİ
✔Bugün Sizlere Saglikli Lezzetli Yumusacik Çavvdar unlu Köy Ekmegi Sunmaktan mutluyum.
✔Çavdar unu icerigindeki yüksek besinler sebebiyle Bagisiklik Sistemini korur,Sindirimi kolaydir.
✔Sayet evinizde Cavdar unu yoksa ayni oranda farkli bir Un kullanabilirsiniz.
✔Veya Tarifi komple Beyaz unlada Yapabilirsiniz.
✔Videomda Güzel bir Ekmek yapmanin tüm püf nokralarini anlattim denemeden önce izlemenizi tavsiye ederim.
Buyrun Malzemeler⤵️
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
🔹️2 su bardağı ilik su
🔹️1 su bardağı Çavdarunu
🔹️3,5 su bardağı Un
🔹️1 paket Tozmaya (veya yarım paket Yaşmaya)
🔹️2 tatli kaşığı Şeker
🔹️1 tatli kaşığı Tuz
Pisme Süresi
🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 230°Fırında yaklaşık 50/55 dakika Pişicek(her firin farklidir pisme Süresi değisebilir)
Kolay gelsin 🌹masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.
✔Bugün Sizlere Saglikli Lezzetli Yumusacik Çavvdar unlu Köy Ekmegi Sunmaktan mutluyum.
✔Çavdar unu icerigindeki yüksek besinler sebebiyle Bagisiklik Sistemini korur,Sindirimi kolaydir.
✔Sayet evinizde Cavdar unu yoksa ayni oranda farkli bir Un kullanabilirsiniz.
✔Veya Tarifi komple Beyaz unlada Yapabilirsiniz.
✔Videomda Güzel bir Ekmek yapmanin tüm püf nokralarini anlattim denemeden önce izlemenizi tavsiye ederim.
Sponsorlu Bağlantılar
✔Yapicak Arkadaşlarıma Şimdiden Afiyet olsun🌱Buyrun Malzemeler⤵️
Kullandigim ölçü:250 ml su bardağı
🔹️2 su bardağı ilik su
🔹️1 su bardağı Çavdarunu
🔹️3,5 su bardağı Un
🔹️1 paket Tozmaya (veya yarım paket Yaşmaya)
🔹️2 tatli kaşığı Şeker
🔹️1 tatli kaşığı Tuz
Pisme Süresi
🔹️Önceden ısınmış alt üst ayar 230°Fırında yaklaşık 50/55 dakika Pişicek(her firin farklidir pisme Süresi değisebilir)
Kolay gelsin 🌹masmavi3_mutfakta'ya tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments