Fıstıklı Kadayıf Sarma - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

13 Mayıs 2020 Çarşamba

Fıstıklı Kadayıf Sarma

Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Fıstıklı sarma kadayıf
👉🏻şerbeti için
3,5 su bardağı su
3,5 su bardağı şeker
Bir parça limon
Kaynamaya başlayınca orta ateşte 15 dakika kaynatıp soğumaya bırakıyoruz
👉🏻iç harcı için 1,5 su bardağı kadar iri çekilmiş fıstık Cevizli’de yapabilirsiniz





👉🏻üzeri için
125 gr tereyağ
4 yemek kaşığı sıvı yağ
600 gr yaş kadayıf
175 derecede nar gibi kızarana kadar yaklaşık 1 saat pişiriyoruz fırınınız erken pişiriyorsa dereceyi biraz düşürün kadayıf ağırdan pişmeli.
👉🏻Şerbet soğuk,tatlı sıcak olarak şerbetleyiniz.bera.tatlidunyasi'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments