El Açması Kesme Baklava
Baklava hamuru
1yumurta
100 gr oda sıcaklığında margarin
1yemek kaşığı sirke
2yemek kaşığı yoğurt
1su bardağı su (200ml )
6-6,5 su bardağı un(200ml bardak)
👉🏻👉🏻Açmak İçin
Buğday veya mısır nişastası
👉🏻👉🏻İç Malzemesi
300 gr fındık(ceviz veya fıstıklada yapılabilir)
👉🏻👉🏻Üzeri İçin
250 gr tereyağı
👉🏻👉🏻Şerbet
5 su bardağı su(200 ml bardak)
5 su bardağı şeker(200 ml bardak)
Bir dilim limon 'na tesekkurler.
Baklava hamuru
1yumurta
100 gr oda sıcaklığında margarin
1yemek kaşığı sirke
2yemek kaşığı yoğurt
Sponsorlu Bağlantılar
Yarım çay bardağı sıvı yağ (küçük boy bardak )1su bardağı su (200ml )
6-6,5 su bardağı un(200ml bardak)
👉🏻👉🏻Açmak İçin
Buğday veya mısır nişastası
👉🏻👉🏻İç Malzemesi
300 gr fındık(ceviz veya fıstıklada yapılabilir)
👉🏻👉🏻Üzeri İçin
250 gr tereyağı
👉🏻👉🏻Şerbet
5 su bardağı su(200 ml bardak)
5 su bardağı şeker(200 ml bardak)
Bir dilim limon 'na tesekkurler.
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments