Boşnak Mantısı - Lezzetli Sunumlar

Column Left

Sponsorlu Bağlantılar

Takip Et

26 Mayıs 2020 Salı

Boşnak Mantısı

Sponsorlu Bağlantılar




Boşnak Mantısı 
Hamuru için:
Sponsorlu Bağlantılar
2 su bardağı su 
1 tatlı kaşığı tuz 
Aldığı kadar un 
Ele yapışmayan bir hamur yoğurun 15 eşit parçaya bölün ve 30 dk dinlendirin
Aralarına sürmek için 125 gr erimiş tereyağı 
1 çay bardağı sıvıyağ 
İç harcı için 
Soğan,kıyma,karabiber,kırmızı biber, kırmızı toz biber ve tuz koymayla soğanı sıvıyağda kavurup baharatlarını ilave ediyoruz




Dinlenen hamurların hepsini tabak büyüklüğünde açıyoruz aralarına 1 yemek kaşığı tereyağından sürüyoruz hamurları üst üstte koyup elimizle açıyoruz çok ince olmasın 
Açılan hamuru kareler halinde kesip içine 1 tatlı kaşığı kıymalı harçtan koyup kare şeklinde kapatıp tepsiye diziyoruz kalan yağdan üzerine sürüyoruz 180 derecede kızarana kadar pişiriyoruz☺️sibelbaturoglu'na tesekkurler.


Sponsorlu Bağlantılar
Sponsorlu Bağlantılar
Hiç yorum yok:
comments